top of page

Over

DE GELDMACHINE

Wil je meer geld in je leven?

 

En altijd geld op je bankrekening hebben staan?

 

Op school hebben we nooit geleerd hoe we geld kunnen verdienen. We hebben zelfs dingen geleerd die averechts werken. Bijvoorbeeld dat je geld nodig hebt, om meer geld te verdienen.

Pieter Bas Jansen heeft de afgelopen jaren meer dan 130 bedrijven geadviseerd over hun financiën. Een groep van zowel winstgevende als verliesgevende bedrijven. Al snel werd duidelijk dat de ondernemers die een succesvol bedrijf runnen, een paar eigenschappen gemeen hebben. Ze begrijpen allemaal de belangrijkste financiële gegevens van hun bedrijf en bekijken deze gegevens herhaaldelijk. 

In dit boek vertelt financieel ondernemer Pieter Bas Jansen wat je eigenlijk op school had moeten leren. In drie stappen legt hij uit hoe je meer geld op je privérekening ontvangt (1), hoe je bedrijf meer winst genereert (2) en hoe je een inkomen buiten je bedrijf opbouwt (3). Deze drie onderdelen heeft hij samengebracht in de Gouden Driehoek: een effectief groeimodel voor ondernemers die inzicht willen hebben in de waarde van hun bedrijf.

 

Wil jij de levensstijl die jij verlangt?

Zeker zijn van een gezonde oudedagsreserve?

Belangrijke zaken kunnen betalen voor je kinderen?

RECENSIES

"Ik zie zelden een accountant of een financieel adviseur die business begrijpt. Normaal gesproken weten deze mensen alles over het tellen van geld en bijna niets over het maken van geld. Pieter Bas Jansen is in de eerste plaats een ondernemer en pas daarna een financieel adviseur.

In DE GELDMACHINE: Het groeimodel voor ondernemers, deelt Pieter Bas de belangrijkste geld gerelateerde onderwerpen die elke ondernemer MOET begrijpen om ervoor te zorgen dat zijn bedrijf groeit en streeft naar de lange termijn."

- Nisandeh Neta, oprichter van Open Circles Academy (OpenCircles.nl) en de schepper van de Business Bootcamp

"Tien jaar geleden heb ik Pieter Bas leren kennen als een sympathiek, enthousiast en integer persoon. Al snel zag ik dat hij goed met geld om kan gaan. Na zijn studie economie is hij zijn eigen accountantskantoor begonnen en is zich verder gaan verdiepen in financiën. Pieter Bas is een zeer gedreven ondernemer en doet alles voor zijn klanten. Hij volgt uitdagende trainingen en leest boeken en gebruikt deze kennis om zijn omgeving te versterken. Zijn boek is hier een goed voorbeeld van en ik kan het iedere ondernemer aanraden."

- Martijn van Hoek, Co-founder Smart.pr

"King Solomon wrote that it is the small foxes that ruin the vineyard. If you apply this to your company it means that it is the compounding of small mistakes that will kill your company. Pieter Bas Jansen helps companies to stay on the right path and reach more success as an entrepreneur. Through his seminars he has developed easy to digest overview of these possibilities, that can grow your company and fulfill your financial dreams."

- Pieter Kirsten, Founder MineBytes

"Ik run een bedrijf gevestigd in Amsterdam, Nederland en werk met Indiase, Nederlandse en Britse bedrijven en partners. PARTEQ Financieel- en Belastingadvies, met name Pieter Bas Jansen, is nu 3 jaar mijn financieel adviseur.

Pieter brengt een overvloed aan advies op tafel dat de financiële gezondheid van mijn bedrijf garandeert. Hij heeft het vermogen en een goed begrip van het ondernemerschap en bedrijfsleven, wereldwijd of lokaal, analyseert data, identificeert problemen en biedt goede adviezen voor zowel eenvoudige als complexe vraagstukken. Zijn strategieën en aanbevelingen hebben geleid tot de goede financiële staat van mijn bedrijf. Ik raad u dit boek en Pieter zeker aan, zodat ook u hieruit financiële voordelen zult genieten!”

Pritham Nambiar, Founder Right Angle Partners

bottom of page