top of page

OVER PIETER BAS JANSEN

Op de Universiteit van Amsterdam begon Pieter Bas Jansen zich te verdiepen in financiën voor bedrijven. Hij was meteen bevlogen met financiën en slaagde met een acht gemiddeld aan de Universiteit. Deze bevlogenheid heeft hij doorgezet in zijn bedrijf PARTEQ; het belastingadvieskantoor dat hij tijdens de eindfase van zijn opleiding heeft opgericht. Vanuit de adviespraktijk zorgt Pieter Bas Jansen dat ondernemers hun cijfers beter begrijpen. En om zijn cliënten nog beter te kunnen adviseren heeft hij op zijn 28e levensjaar de opleiding Belastingadviseur afgerond. Hoewel veel adviseurs deze twee opleidingen een goede basis vinden voor het runnen van hun bedrijf, is dit voor Pieter Bas niet genoeg.

Volgens hem leer je bij deze opleidingen niet hoe je geld moet verdienen. Daarom is hij na het afronden van zijn financiële opleidingen zijn zoektocht gestart naar het succesvoller maken van zichzelf en zijn omgeving. Alles dat hij heeft geleerd van financiële trainingen, boeken, rapporten en meer dan 130 jaarverslagen die hij heeft opgesteld, heeft hij samengebracht in zijn nieuwste boek.

Zijn doel is om bedrijven winstgevender te maken, zodat ondernemers hun dromen kunnen blijven verwezenlijken. In zijn boek beschrijft hij in zijn driestappenplan hoe ook jij dit kunt bereiken.

Iedere twee weken schrijft Pieter Bas Jansen een blog over zijn nieuwste inzichten. Deze zijn te lezen op www.parteqfinance.com. Daarnaast kun je hem volgen op Facebook en op Twitter (@PARTEQAmsterdam). 

 

bottom of page